Den røde tråd

Den Røde Tråd

Kurset fører deltagerne igennem hele Bibelen i hovedlinjer, så Guds store plan, der går som en rød tråd gennem Bibelen, bliver afsløret: At Gud vil frelse mennesker gennem Jesus Kristus. I løbet af kurset vil sammenhængen i hele Bibelen – også imellem det Gamle og det Nye Testamente – blive tydelig for deltagerne.

Kurset fås i to udgaver: Basis og Bonus.

Basis er velegnet for kursister, der har et begrænset forhåndskendskab til Bibelen og dens budskab. Bonus er velegnet til mere erfarne bibellæsere.

Begge udgaver fås i en standardudgave på ti lektioner og en forkortet udgave på syv lektioner. 

Alle fire udgaver af kurset købes samlet på en DVD.

Til hver udgave er der en fil med deltagermanualer, som printes ud til hver deltager, og en PowerPoint-serie, som underviseren bruger i undervisningen. PowerPoint-serien indeholder også noter og yderligere vejledning til underviseren.

Kurset er fleksibelt på den måde, at underviseren kan tilføje stof til både deltagermanualerne og PowerPoint-serierne og på den måde tilrette det enkelte kursus til den aktuelle målgruppe.

Endvidere hører med i prisen et login til hjemmesiden www.denrødetråd.lohse.dk, hvor der findes ekstramateriale og undervisningstips.

Det sted (fx en sognemenighed eller en lokalforening), der har købt DVD’ en, må afholde kurset et ubegrænset antal gange og for et ubegrænset antal deltagere. Materialet/DVD’en må dog ikke lånes ud til andre steder, og stedets faste undervisere må heller ikke tage materialerne med til brug andre steder.

Prisen for dette kursus, der kan købes hos Forlagsgruppen Lohse, er 1.995,95 kr. Har man købt den første version, kan man opgradere til version 2.0 for kun 499,95 kr! 

Lektionsoversigt:

Basis version:

1. Indledning

2. I begyndelsen

3. Guds folk bliver til

4. Fra Moses ...

5. Israel

6. Profeterne

7. De poetiske bøger

8. Jesus

9. De første kristne

10. De sidste tider

 

Basis version, 7 lektioner:

1. I begyndelsen

2. Fald og frelse

3. Guds folk

4. Israel

5. Profeterne

6. Jesus

7. Kristendommen udbredes

 

Bonus:

 1. Indledning

 2. I begyndelsen

 3. Guds folk bliver til

 4. Fra Moses ...

 5. Israel

 6. Profeterne

 7. De poetiske bøger

 8. Jesus

 9. De første kristne

 10. De sidste tider

 

Bonus, 7 lektioner:

 1. I begyndelsen

 2. Frelsesplanen og folket

 3. Kongeriget

 4. Krise og fald

 5. Ud og hjem igen

 6. Jesus

 7. Tiden efter Jesu opstandelse